Dostava

Za spletna naročila nad 100 € je dostava brezplačna. Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.
 

Paket gre od nas še isti dan

Če je plačilo naročila potrjeno in so artikli na zalogi v našem skladišču, gredo na pot običajno še isti dan. Če artiklov ni na zalogi (veliko artiklov namreč izdelujemo po naročilu), jih pripravimo in odpremimo v najkrajšem možnem času.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici na Brezovici (Brezovica 1B, 4245 Kropa).
 

Strošek dostave

Tabela stroškov dostave in osebnega prevzema:

Prevzemno mesto/dostava Stroški
prevzem v poslovalnici RAORA brezplačno
dostava s Pošto Slovenije do 99,99 € 3,60 €
dostava s pazljivejšim ravnanjem s Pošto Slovenije 6,45 €
dostava s Pošto Slovenije nad 100 € brezplačno

 

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Brezplačna dostava velja za klasično dostavo, posebna dostava pa se obračuna po zgoraj veljavnem ceniku.
 

Dostava kamorkoli

Pošta Slovenije pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.
 

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo sproti obveščali preko e-pošte. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 04 5336 535 ali nam pišite na info@raora.com.
 

Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

RAORA in RUF © 2015