Nalepke 1 x 1 cm

Nalepke 1 x 1 cm
Cena: 0,03 €
Brez DDV: 0,02 €

2000 ali več 0,02 €
Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico
Minimalna količina za ta artikel je 1000 kos.

Povečajte svojo prepoznavnost z nalepkami poljubnih oblik. Nalepke dimenzij 1 x 1 cm so tiskane v foto kvaliteti na samolepilni polipropilen, ob doplačilu pa jih lahko tudi plastificiramo. Namenjene so uporabi skupaj s kartončki za evidentiranje nakupov ali obiskov strank.

Priprava datoteke: na 1. strani naj bo grafika, ki je lahko poljubne oblike in naj ima 1 mm dodatka za porezavo, na 2. strani pa kontura za izrez.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
225 mic Matte Adhesive Polypropylene Samolepilen sintetični material debeline 225 mic odporen na trganje. Primeren tudi za tisk grafik, ki gredo v dodatno dodelavo (kaširanje na peno, forex, magnetno folijo). Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015