Ravna PopUp stena s tiskom grafike 3 x 4

Ravna PopUp stena s tiskom grafike 3 x 4
Ravna PopUp stena s tiskom grafike 3 x 4
Cena: 1.071,16 €
Brez DDV: 878,00 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte svojo prepoznavnost in prodajo s predstavitvijo svoje ponudbe na ravni PopUp steni.

Ravna PopUp stena je izredno opazen promocijski artikel, ki se uporablja za hitro in učinkovito predstavitev na konferencah, seminarjih, sejmih, delavnicah ipd. Aluminijasta konstrukcija z magnetnimi palicami omogoča preprosto in enostavno postavitev stene (sestavi jo lahko ena oseba), na katero pritrdimo grafiko s pomočjo magnetnega sistema. Po končani uporabi grafiko enostavno snamemo, zvijemo in pospravimo v transportni kovček na kolesih. Okvir enostavno zložimo in prav tako pospravimo v kovček. Tisk grafike na mat polipropilen in polmat plastifikacija sta vključena v ceno. Tiskamo v visoki fotokvaliteti (2400 dpi) s pigmentnim tiskalnikom, ki za razliko od solventa ne oddaja neprijetnih vonjav.

Dimenzije grafike: 4824 x 2230 mm
Vidno območje: 3478 x 2230 mm
Dimenzije panelov: 4 x 733 x 2230 mm + 2 x
673 x 2230 mm

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
200 mic Matte Polypropylene WP grey back Sintetični material debeline 200 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Sivo ozadje preprečuje prehod svetlobe iz ozadja, ki bi moteče vplivala na čitljivost grafike, zato je primerna tudi za postavitev pred okna oz. druge izvore močnejše svetlobe. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015