Vodotesna vitrina s plakatom 50 x 70 cm

Vodotesna vitrina s plakatom 50 x 70 cm
Cena: 109,80 €
Brez DDV: 90,00 €

4 ali več 98,99 €
10 ali več 93,50 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Zaščitite svoje oglase ali sporočila z uporabo vodotesne vitrine s ključem.

Vodotesna vitrina s ključem je najprimernejša za objavo reklamnih oglasov in sporočil pred prostori lokalnih ustanov, krajevnih skupnosti, društev, klubov in šol. V ceno je vključen tisk enega plakata.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015