Plakat iz blaga 105 x 400 cm

Plakat iz blaga 105 x 400 cm
Cena: 130,54 €
Brez DDV: 107,00 €
Material:

Dodatne opcije:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Razstavljajte na velikih plakatih iz blaga. Nudimo hiter in kakovosten tisk.

Plakati so tiskani v digitalni tehniki na 120-gramsko sintetično blago. Ob doplačilu nudimo tudi tisk na 210-gramsko sintetično blago. Cena velja za en plakat.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
120 g Textile Fabric / Flag Fabric Tanjše sintetično blago primerno za tisk vseh vrst grafik in fotografij. Zaradi tanke sestave dobro prosojno za svetlobo. Material je odporen na vlago in izredno odporen na trganje.
210 g Fabric Banner Debelejše sintetično blago primerno za tisk vseh vrst grafik in fotografij. Zaradi svoje kompaktnosti primerno tudi za vse vrste grafik za stojala (roll-up, L stojalo, multiform). Primerno tudi za tisk začasnih premičnih sten. Zelo primerno za oglaševanje tekstilnih izdelkov. Zaradi svoje debeline je skoraj neprosojen za svetlobo.

RAORA in RUF © 2015