Načrt poljubna širina x 90 cm

Načrt poljubna širina x 90 cm
Cena: 0,09 €
Brez DDV: 0,07 €
Material:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Za vsakim uspešnim projektom stoji dober načrt. Nudimo hiter in kakovosten tisk načrtov/črtnih risb različnih dimenzij.

Načrti so tiskani v digitalni tehniki na 90-gramski premazni papir. Ob doplačilu nudimo tudi tisk na druge materiale. Cena velja za tekoči centimeter tiska. Želeno širino načrta v cm vnesite v okvirček »Količina«.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
90 g Coated paper Tanjši premazni papir (90g/m2) namenjen za tisk črtnih risb (načrti) in grafik z manjšo barvno pokritostjo.
100 g Cockle free coated paper Premazni papir (100g/m2) s posebno sestavo, ki preprečuje gubanje papirja ob intenzivnejših barvnih nanosih. Primeren za tisk načrtov z barvnim senčenjem in tisk plakatov.
140 g Coated paper Debelejši premazni papir (140g/m2) namenjen za tisk črtnih risb (načrti) in grafik z manjšo barvno pokritostjo.
170 g Cockle free coated paper Debelejši premazni papir (170g/m2) s posebno sestavo, ki preprečuje gubanje papirja ob intenzivnejših barvnih nanosih. Primeren za tisk plakatov in fotografij z močnejšimi barvnimi nanosi (velike temne barvne površine).

RAORA in RUF © 2015