Pola nalepk poljubnih oblik

Pola nalepk poljubnih oblik
Cena: 30,00 €
Brez DDV: 24,59 €
Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte svojo prepoznavnost z nalepkami poljubnih oblik. Nalepke so tiskane v foto kvaliteti na samolepilni polipropilen, ob doplačilu pa jih lahko tudi plastificiramo.

Priprava datoteke: na 1. strani dokumenta velikosti 88 x 50 cm (Š x V) naj bodo grafike za nalepke, ki so lahko poljubnih oblik in naj imajo 1 mm dodatka za porezavo (postavite jih čisto do roba), na 2. strani pa konture za izrez nalepk. Grafika za posamezno nalepko torej za 1 mm presega konturo, rob nalepke skupaj z dodatkom pa se lahko dotika robu dokumenta. Med posameznimi konturami naj bo 5 mm razmaka.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
225 mic Matte Adhesive Polypropylene Samolepilen sintetični material debeline 225 mic odporen na trganje. Primeren tudi za tisk grafik, ki gredo v dodatno dodelavo (kaširanje na peno, forex, magnetno folijo). Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015