Enostransko križ stojalo s tiskom grafike 50 x 100 cm

Enostransko križ stojalo s tiskom grafike 50 x 100 cm
Cena: 65,88 €
Brez DDV: 54,00 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte prodajo z oglaševanjem svojih izdelkov ali storitev na izredno lahkem enostranskem križ stojalu.

Enostransko križ stojalo iz eloksiranega aluminija je izredno lahko stojalo in zato primerno za uporabo v notranjih prostorih. Zgornja letev se fiksira na vrh aluminijaste palice, v katero s pomočjo klip sistema vpnemo plakat. Menjava plakata je hitra in enostavna. Enostransko križ stojalo je nepogrešljivo v trgovskih centrih, poslovnih prostorih, na promocijah in sejemskih predstavitvah. V ceno je vključen tisk ene grafike.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
200 mic Matte Polypropylene WP grey back Sintetični material debeline 200 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Sivo ozadje preprečuje prehod svetlobe iz ozadja, ki bi moteče vplivala na čitljivost grafike, zato je primerna tudi za postavitev pred okna oz. druge izvore močnejše svetlobe. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
320 mic Pigment Banner Debelejše plastificirano platno debeline 320 mic. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Material je vodoodporen, ob dodatni plastifikaciji je odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
210 g Fabric Banner Debelejše sintetično blago primerno za tisk vseh vrst grafik in fotografij. Zaradi svoje kompaktnosti primerno tudi za vse vrste grafik za stojala (roll-up, L stojalo, multiform). Primerno tudi za tisk začasnih premičnih sten. Zelo primerno za oglaševanje tekstilnih izdelkov. Zaradi svoje debeline je skoraj neprosojen za svetlobo.

RAORA in RUF © 2015