Letvici s plakatom 50 x 70 cm

Letvici s plakatom 50 x 70 cm
Letvici s plakatom 50 x 70 cm
Cena: 22,57 €
Brez DDV: 18,50 €

4 ali več 20,46 €
10 ali več 19,32 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Privabite nove kupce s predstavitvijo svoje ponudbe na plakatu z letvicama.

Plakat letvice so izdelane iz eloksiranega aluminija s profilom širine 26 mm. Sestavljene so iz zgornjega in spodnjega profila. Mednju se na enostaven način pritrdi plakat. Spodnji profil je obešen na plakat, na zgornjem profilu pa so pritrjeni nosilci za obešanje na zid ali z jekleno vrvjo na strop. V ceno je vključen tisk enega plakata.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015