Vzmetni okvir s plakatom 70 x 100 cm

Vzmetni okvir s plakatom 70 x 100 cm
Cena: 33,55 €
Brez DDV: 27,50 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Privabite nove kupce s predstavitvijo svojih storitev ali izdelkov v vzmetnem okvirju.

Vzmetni okvir s plakatom uporabljamo za viseče reklamne plakate v trgovinah, izložbah ipd. Zaobljeni vogali in sponke so plastični, okvir pa je izdelan iz eloksiranega aluminija, zaradi česar je lahek in ga lahko obesimo na prosojno najlonsko vrvico. S posebnimi držali lahko okvir namestimo tudi na steklo. V ceno je vključen tisk enega plakata.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015