Ocean MAXI dvostranski okvir s tiskom dveh grafik 100 x 200 cm

Ocean MAXI dvostranski okvir s tiskom dveh grafik 100 x 200 cm
Cena: 222,04 €
Brez DDV: 182,00 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Poskrbite za boljšo prepoznavnost s predstavitvijo podjetja in/ali ponudbe na Ocean Maxi dvostranskem okvirju.

Ocean MAXI dvostranski okvir predstavlja sodoben način oglaševanja. S svojim preprostim videzom je primeren za uporabo v preddverjih, izložbah, sejemskih in razstavnih prostorih, pa tudi v pisarnah. Menjava grafike na Ocean MAXI dvostranskem okvirju je popolnoma preprosta, brez uporabe orodja. Okvirji so izdelani iz eloksiranega aluminija ter so zato lahki in enostavni za vzdrževanje. Razstavljen Ocean MAXI dvostranski okvir ne zavzame veliko prostora in ga lahko prevažamo tudi v osebnem avtomobilu. V ceno je vključen tisk dveh grafik.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015