River MAXI stenski okvir s tiskom grafike 50 x 100 cm

River MAXI stenski okvir s tiskom grafike 50 x 100 cm
Cena: 34,77 €
Brez DDV: 28,50 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Poskrbite za boljšo prepoznavnost s predstavitvijo podjetja in/ali ponudbe na River Maxi stenskem okvirju.

River MAXI stenski okvir predstavlja sodoben način oglaševanja. S svojim preprostim in elegantnim videzom popestri vsako steno. Ker je menjava grafike na River MAXI stenskem okvirju popolnoma enostavna, brez orodja, se pojavlja tudi v domovih. Njegov prvotni namen je namreč vpenjanje reprodukcij umetniških grafik, tiskanih na platno, uporabimo pa ga lahko tudi za osebne fotografije. V ceno je vključen tisk ene grafike.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015