Enostransko quick baner stojalo s tiskom grafike 80 x 200 cm

Enostransko quick baner stojalo s tiskom grafike 80 x 200 cm
Cena: 85,40 €
Brez DDV: 70,00 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte prodajo s predstavitvijo svoje ponudbe na enostranskem quick baner stojalu z grafiko dimenzij 80 x 200 cm.

Enostransko quick baner stojalo s profili iz eloksiranega aluminija uporabljamo za postavitev plakatov na promocijah, sejemskih predstavitvah, v trgovskih centrih in poslovnih prostorih. Reklamni plakat vpnemo med spodnji in zgornji klip profil in namestimo na nosilno palico. Enostransko quick baner stojalo je lahko in zložljivo, vpenjanje plakatov pa hitro in enostavno. V ceno je vključen tisk ene grafike.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
200 mic Matte Polypropylene WP grey back Sintetični material debeline 200 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Sivo ozadje preprečuje prehod svetlobe iz ozadja, ki bi moteče vplivala na čitljivost grafike, zato je primerna tudi za postavitev pred okna oz. druge izvore močnejše svetlobe. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
320 mic Pigment Banner Debelejše plastificirano platno debeline 320 mic. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Material je vodoodporen, ob dodatni plastifikaciji je odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
210 g Fabric Banner Debelejše sintetično blago primerno za tisk vseh vrst grafik in fotografij. Zaradi svoje kompaktnosti primerno tudi za vse vrste grafik za stojala (roll-up, L stojalo, multiform). Primerno tudi za tisk začasnih premičnih sten. Zelo primerno za oglaševanje tekstilnih izdelkov. Zaradi svoje debeline je skoraj neprosojen za svetlobo.

RAORA in RUF © 2015