Reklamni magnetki 7 x 7 cm

Reklamni magnetki 7 x 7 cm
Reklamni magnetki 7 x 7 cm Reklamni magnetki 7 x 7 cm
Cena: 1,71 €
Brez DDV: 1,40 €
Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico
Minimalna količina za ta artikel je 50 kos.

Reklamni magnetki so cenovno ugodno in izjemno učinkovito sredstvo za oglaševanje vseh vrst artiklov in storitev. Izdelavo magnetkov priporočamo vsem podjetjem, ki bi rada povečala svojo prepoznavnost in poskrbela za to, da so njihovi podatki v naših domovih vedno na vidnem mestu.

Magnetki so tiskani v fotokvaliteti na samolepilni polipropilen, kaširani na magnetno gumo debeline 0,5 mm in polmat plastificirani. V ceno so vključeni enostavnejše oblikovanje, priprava za tisk in izdelava magnetkov. Cena velja za en reklamni magnetek.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
225 mic Matte Adhesive Polypropylene Samolepilen sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki gredo v dodatno dodelavo (kaširanje na peno, forex, magnetno folijo). Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
Magnetna guma Magnetna guma je bele barve z mat površino in je primerna za pritrjevanje na vse kovinske podlage brez utorov, kjer želimo večkrat povsem enostavno odstraniti in nazaj pritrditi napis, znak ali nalepko. Največkrat se uporablja za reklamne magnetke, začasna reklamna sporočila na vozilih, za označevanje kovinskih regalov v skladiščih, trgovinah, knjižnicah, za opremljanje prostorov z opozorilnimi in varnostnimi znaki ipd.

RAORA in RUF © 2015