Stenski klip okvir v imitaciji lesa s plakatom 50 x 70 cm

Stenski klip okvir v imitaciji lesa s plakatom 50 x 70 cm
Cena: 43,92 €
Brez DDV: 36,00 €

4 ali več 39,27 €
10 ali več 37,09 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Privabite stranke z oglaševanjem svoje ponudbe v stenskem klip okvirju v imitaciji lesa.

Stenski klip okvir v imitaciji lesa je posebej primeren za pogosto menjavanje reklamnih plakatov. Okvir je izdelan iz eloksiranega aluminija s profilom širine 25 mm in vogali rezanimi pod kotom 45°. Hrbtišče je izdelano iz polistirena, plakat v okvirju pa je zaščiten s PVC folijo. V ceno je vključen tisk enega plakata.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
180 g ZENITH photo matt Debelejši premazni papir (180g/m2) s posebnim slojem, ki lahko vpije več barve. Primeren tako za tisk fotografij kot tudi izložbenih plakatov. Ob dodatni plastifikaciji primeren tudi za zunanjo uporabo.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015