A stojalo z dvema plakatoma 70 x 100 cm

A stojalo z dvema plakatoma 70 x 100 cm
Cena: 146,40 €
Brez DDV: 120,00 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte svojo prepoznavnost z oglaševanjem na A stojalu, ki nudi veliko in opazno promocijsko površino.

A stojalo je primerno za hitro in pogosto menjavanje reklamnih plakatov brez uporabe orodja. Primerna so za notranjo in, če je plakat plastificiran, za zunanjo postavitev. Stojalo je izdelano iz eloksiranega aluminija s profilom širine 25 mm in vogali rezanimi pod kotom 45°. Težje hrbtišče iz pocinkane pločevine omogoča večjo stabilnost, plakata v okvirju pa sta zaščitena s PVC folijo. V ceno je vključen tisk dveh plakatov.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015