Almaki stojalo z zaobljenimi vogali z dvema plakatoma 50 x 70 cm

Almaki stojalo z zaobljenimi vogali z dvema plakatoma 50 x 70 cm
Cena: 140,30 €
Brez DDV: 115,00 €

4 ali več 119,56 €
10 ali več 113,46 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte svojo prepoznavnost z oglaševanjem na Almaki stojalu z zaobljenimi vogali, ki nudi veliko in opazno promocijsko površino.

Almaki stojalo z zaobljenimi vogali je primerno za hitro in pogosto menjavanje reklamnih plakatov brez uporabe orodja. Primerna so za notranjo in za zunanjo postavitev. Stojalo je izdelano iz eloksiranega aluminija s hrbtiščem iz polistirena. Podaljšane noge omogočajo večjo stabilnost. Plakata v okvirju sta zaščitena s PVC folijo. V ceno je vključen tisk dveh plakatov.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015