Pregibno stojalo z dvema plakatoma 50 x 70 cm

Pregibno stojalo z dvema plakatoma 50 x 70 cm
Cena: 186,05 €
Brez DDV: 152,50 €

4 ali več 167,26 €
10 ali več 157,97 €
Material:

Plastifikacija:

Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Povečajte svojo prepoznavnost z oglaševanjem na pregibnem stojalu, ki nudi veliko in opazno promocijsko površino.

Pregibno stojalo je stojalo na vzmeteh in se uporablja tam, kjer so reklamni plakati izpostavljeni vetru. Vzmetna noga posrbi za to, da se stojalo ne prevrne, ampak se le rahlo upogiba. Stojalo je izdelano iz eloksiranega aluminija s hrbtiščem iz belega polipropilena. Plakata v okvirju sta zaščitena s PVC folijo. V ceno je vključen tisk dveh plakatov.

Datoteke za tisk pošljite preko e-pošte na info@raora.com, preko WeTransfer-a (do 2 GB), naložite na Dropbox in v okvirček »Sporočilo« prilepite povezavo ali dostavite osebno na pomnilniški kartici (Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital, …), USB ključku, CD/DVD mediju ali prenosnem disku.

Materiali
205 mic Matte Polypropylene Sintetični material debeline 205 mic odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.
225 mic WP Vinyl matt Debelejši sintetični material debeline 225 mic izredno odporen na trganje. Primeren za tisk grafik, ki se vpenjajo v promocijska stojala. Primeren tudi za tisk plakatov za zunanje promocijske okvirje in stojala. Material je vodoodporen. Ob dodatni plastifikaciji odporen tudi na ekstremne vremenske vplive.

RAORA in RUF © 2015