Reprodukcija umetniškega dela 105 cm x POLJUBNO

Reprodukcija umetniškega dela 105 cm x POLJUBNO
Cena: 0,31 €
Brez DDV: 0,25 €
Material:

Dodatne opcije:Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico
Minimalna količina za ta artikel je 20 kos.

Umetniško delo po želji retuširamo in barvno obdelamo ter natisnemo na format 105 cm x POLJUBNO.

Umetniško delo natisnemo na 180-gramski debelejši premazni papir, nudimo pa tudi tisk na 350- in 410-gramsko umetniško platno. Na voljo je tudi napenjanje na lesen podokvir. Pri tisku na platno pustimo okrog umetniškega dela 4 cm belega roba za lažje vpenjanje na lesen okvir.

Fotografijo umetniškega dela pošljite preko e-pošte na info@raora.com ali preko WeTransfer. Če fotografije originala nimate, ga lahko fotografiramo pri nas. Dostavite ga osebno ali pošljite po pošti na naš naslov.

Cena velja za tekoči centimeter tiska (1 kos = 1 cm). Želeno dolžino druge stranice reprodukcije v centimetrih vpišite v okvirček Količina.

Materiali
180 g High color contrast Debelejši premazni papir (180g/m2), ki zaradi posebne sestave omogoča posebno žive, kontrastne barve. Primeren tako za tisk zahtevnejših plakatov kot tudi fotografij. Ob dodatni plastifikaciji primeren tudi za zunanjo uporabo.
350 g Matte Canvas Umetniško platno primerno za tisk umetniških reprodukcij, fotografij, stenskih zemljevidov in ostalih grafik. Izredno dolga časovna obstojnost barv.
410 g Matte Canvas Debelejše umetniško platno primerno za tisk umetniških reprodukcij, fotografij, stenskih zemljevidov in ostalih grafik. Izredno dolga časovna obstojnost barv.

RAORA in RUF © 2015