Reprodukcija umetniškega dela 50 x 70 cm

Reprodukcija umetniškega dela 50 x 70 cm
Cena: 12,81 €
Brez DDV: 10,50 €
Material:

Dodelava:


Dodatne opcije:Sporočilo:

Rok dobave: do 5 delovnih dni po plačilu
Količina:   V košarico

Umetniško delo po želji retuširamo in barvno obdelamo ter natisnemo na format 50 x 70 cm.

Umetniško delo natisnemo na 180-gramski debelejši premazni papir, nudimo pa tudi tisk na 350- in 410-gramsko umetniško platno. Na voljo je tudi napenjanje na lesen podokvir. Pri tisku na platno pustimo okrog umetniškega dela 4 cm belega roba za lažje vpenjanje na lesen okvir.

Fotografijo umetniškega dela pošljite preko e-pošte na info@raora.com ali preko WeTransfer. Če fotografije originala nimate, ga lahko fotografiramo pri nas. Dostavite ga osebno ali pošljite po pošti na naš naslov.

Materiali
180 g High color contrast Debelejši premazni papir (180g/m2), ki zaradi posebne sestave omogoča posebno žive, kontrastne barve. Primeren tako za tisk zahtevnejših plakatov kot tudi fotografij. Ob dodatni plastifikaciji primeren tudi za zunanjo uporabo.
350 g Matte Canvas Umetniško platno primerno za tisk umetniških reprodukcij, fotografij, stenskih zemljevidov in ostalih grafik. Izredno dolga časovna obstojnost barv.
410 g Matte Canvas Debelejše umetniško platno primerno za tisk umetniških reprodukcij, fotografij, stenskih zemljevidov in ostalih grafik. Izredno dolga časovna obstojnost barv.

RAORA in RUF © 2015